Ascot Lux

Minimalitisk designet biopejs indsats der kan placeres mange steder.

Pris fra 11.875,00 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
420 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 11.875 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 420 kr. Samlede kreditomk. 3.222 kr. Samlet tilbagebetaling 15.097 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,59%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Ascot
Beskrivelse

Ascot Lux er en pejseindsats som er flytbar og derfor meget fleksibel, da den kan placeres på de fleste overflader. Ascot er et mere praktisk alternativ til en traditionel pejs og er oplagt at placere i skakten fra en tidligere pejs.

Akkurat ligesom alle vores andre biopejse, behøver Ascot Lux hverken skorsten eller anden form for aftræk. Så længe at vores anbefalede afstand på 600 mm. op til overdækning overholdes, er det kun fantasien der sætter grænser i forhold til placering af pejseindsatsen.

Ascot Lux-serien kommer i tre standardstørrelser med to glas: ét foran og ét bagtil. Glassene er afgørende for stabiliseringen af flammerne og sørger for at holde brændstofforbruget på et minimum.

Denne biopejs er udstyret med en manuel bioethanol brænder med justerbar flammeintensitet, så du kan selv styre flammernes intensitet.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse