Austin

Flot biopejs med hylde ens yndlings ting. Luftighed, bløde former og super lækker kvalitet gør den til en designfavorit til boligen.

Pris fra 47.500,00 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.238 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 47.500 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.238 kr. Samlede kreditomk. 11.922 kr. Samlet tilbagebetaling 59.422 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,06%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Austin
Beskrivelse

Austin er en fritstående biopejs og samtidig et minimalistisk møbel. Denne model med de bløde og rundede hjørner er velegnet til de rum eller lokaler, hvor et stringent design og enkel indretning er i fokus. 


Den kan anvende som rumdeler eller stående op ad en væg. Derudover kan sektionen under pejsen med fordel bruges til opbevaring eller pynt. En flot model som man også har mulighed for at sætte sit eget præg på, hvis man f.eks. har en virksomhed hvis logo man ønsker udstanset i pladen på den nederste sektion.

Austin fås med den elektroniske Denver Basic bioethanol brænder. Den kan styres enten via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via vores app som fås til både android og Iphone.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse