Nice Table-Top

Dansk design og kvalitet får du i denne Nice Table-Top. Modellen fås i 3 forskellige størrelser og flere skønne farver alt efter model. Med de kvadratiske modeller er det nu muligt at  få dem i naturfarverne Clay og stone, der gør det nemt at sætte denne bordmodel sammen med andre designelementer i boligen eller på terrassen.

Pris fra 7.375,00 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
208 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 7.375 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 208 kr. Samlede kreditomk. 2.603 kr. Samlet tilbagebetaling 9.978 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,87%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Nice Table-Top
Beskrivelse

Nice er en fritstående biopejs, som både kan bruges inden- og udendørs. Den kommer både som Table-Top, som indbygningsmodul samt i en vase. Casingen på Table-Toppen kommer i både flere forskellige farver, finish og størrelser. Det  gør det nemt for den enkelte, at finde den model der passer bedst ind i boligindretningen.

Hvis man er så heldig at investere i en Table-Top med vase (vores Nice Series) kan man tage brænderen op af vasen, hvorved man har en Table-Top, som kan placeres der hvor man ønsker hyggen hen. Vi kunne måske finde på at sige, It’s nice to have a Nice-model…

Nice-modellerne fås kun med én type brænder. Flammerne står lodret op i pejsen i stedet for de mere lineære Decoflame-modeller. Brænderen påfyldes i tanken placeret i midten af pejsen, for herefter at antændes med en lang pejselighter. Når pejsen slukkes, anvender man det medfølgende låg og lukkeværktøj.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse