Tokyo

Her er der leget med designet og Tokyoen's runde design er helt sikkert et iøjnefaldne og super lækker element til rummet - hvad enten det er til privat eller erhverv.

Pris fra 31.873,75 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
836 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 31.874 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 836 kr. Samlede kreditomk. 8.249 kr. Samlet tilbagebetaling 40.123 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,43%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Tokyo
Beskrivelse

Tokyo-modellen er en væghængt biopejs, som udfordrer formerne og leger med designelementerne. Tokyo’ens runde form giver et andet look til hjemmet. Den udskiftelige front kan fås i mange forskellige finishs og farver, såsom børstet og poleret kobber, messing, stål eller samme sorte farve som casingen. Denne biopejs er til dem som ønsker tingene anderledes kantet.

Tokyo fås med både elektronisk Denver Basic bioethanol brænder samt en manuel bioethanol brænder.

Den elektroniske model kan styres direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via Decoflame appen som fås til både android og Iphone.

På den manuelle udgave kan man trinløst regulere flammeintensiteten og varmeafgivelsen på brænderen ved hjælp af brænderens lukkemekanisme og samtidig forlænge brændetiden. Pejsen slukkes nemt med kun et enkelt snuptag.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse