Denver Ellipse

Denne model er udført i kvalitetsmaterialer med et innovativt design. En biopejs til kunden der ønsker noget ud over det sædvanlige.

Pris fra 80.050,00 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
2.048 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 80.050 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 2.048 kr. Samlede kreditomk. 18.211 kr. Samlet tilbagebetaling 98.261 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,95%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Denver Ellipse
Beskrivelse

Ved at kombinere den visionære udformning af den allerede kendte Ellipse model med funktionalitet og avanceret teknologi fra e-Ribbon Fire brænderen, får man en unik biopejs der vækker begejstring. Med fokus på kvalitet, design og intuitiv betjening passer denne elektroniske biopejs perfekt til bl.a. det store konference- eller mødelokale.

Modellen kommer i 2 størrelser og fås standard i sort og børstet stål. Skal det være endnu mere ekstravagant, kan denne biopejs bestilles i bl.a messing og kobber samt RAL.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse