Ellipse Ceiling

Fantastisk dansk designet og produceret lofthængt biopejs til den stilbevidste boligejer, som leder efter noget helt unikt.

Pris fra 71.706,25 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.827 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 71.707 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.827 kr. Samlede kreditomk. 15.967 kr. Samlet tilbagebetaling 87.674 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,72%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Ellipse Ceiling
Beskrivelse

Ellipse Ceiling er som navnet antyder; en ellipseformet og lofthængt biopejs. Ophænget kan tilpasses til enhver loftshøjde og med den skjulte rotationsmekanisme kan biopejsen drejes 360gr. rundt, så den kan ses fra alle vinkler. Ellipsemodellen er velegnet til at bryde de faste firkantede rammer og bringe nye former ind i huset.

Denne pejs fås med manuel brænder. Her kan man trinløst regulere flammeintensiteten og varmeafgivelsen på brænderen ved hjælp af brænderens lukkemekanisme og samtidig forlænge brændetiden. Og slukke pejsen med kun et enkelt snuptag.

Teknisk information

Yderligere Information

Yderligere Information
Brændsel Bioethanol
 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse