Alle Foto Video

Besøg vores unikke showroom

I 2018 åbnede vi dørene til vores nye showroom. Det har været et spændende og givtigt samarbejde mellem den innovative stifter Kjell Thomsen og den dygtige cand. arch Jesper Henriksen fra Middelfart.

Her er de tanker, der er lagt bag projektet fra arkitetkens, Jesper Henriksens side:

Oplevelsen af at se igennem ild.

Vores tilgang til projektet var at skabe et rum, som understreger og spiller med på oplevelsen af bølgende flammer, som giver varierede brydninger af lys og linjer. Hovedbegrebet og disponeringen i tegnearbejdet, er baseret på ideen om et ”torv” – et centreret punkt, hvorfra forskellige skrå, skæve linjer og akser løber ud fra. Det har været ønsket, at skabe en balance mellem overraskelse, vilde linjer og renhed i en struktureret helhed.

Materiale og farvevalg har vi bevidst valgt rolige og neutrale, for at understrege det centrale element – pejsen.

Det har været målet, at skabe forskellige rumfornemmelser – så man som besøgende kan finde inspiration og drømme om en smuk pejs i egne omgivelser.

Find din nærmeste forhandler

Pejse med omtanke

Også for Decoflame er det en lang og vedvarende proces at arbejde med grøn omstilling. Vi sætter delmål hen ad vejen og prøver, at gøre vores aftryk i hverdagen mere positivt. Måden vi producerer vores produkter på, med materialer i høj kvalitet, god forarbejdning og innovativt design, skaber grobund for et produkt, som ikke kun er tidløst, men også holdbart og samtidig minimerer det belastningen på miljøet.

I produktionen sorterer vi bl.a. vores overskydende materialer, så de kan genanvendes til nye eller andre produkter. Det er tillige for Decoflame vigtigt, at støtte og samarbejde med lokale virksomheder grundet minimeret transportbelastning men også bidrage til den sociale ansvarlighed for lokalsamfundet.

Ved at have specialiseret sig i pejse der enten anvender bioethanol eller demineraliseret vand, prøver vi at være alternativet til de konventionelle pejse, som kan have større udledning af affaldsstoffer.

Vi kan på den måde skabe et lækkert produkt af høj kvalitet og samtidig minimere miljøet for unødvendig belastning. En Decoflame pejs skal sprede hygge og stor tilfredshed hele vejen.

Læs mere om bioethanolFind din pejs

Skal vi hjælpe med din drømmeløsning?

Vi vil gerne hjælpe, både før, under og efter dit køb af en Decoflame pejs. Har du brug for rådgivning til at få realiseret dit drømmedesign, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen.
Du vil herefter blive kontaktet af en af vores sælgere.

Derfor skal du vælge en pejs fra decoflame

Simon er klar til at høre fra dig

Personlig og kompetent rådgivning

gennem hele processen.

Pejsene er designet

og produceret i Nordjylland

Bliv Kontaktet af decoflame

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at opbevare dine data. Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, når du trykker på "ring mig op" knappen nedenfor.

Du kan altid få indsigt i dine data eller bede os om at få dem slettet. Læs mere i vores brugerbetingelser.