Montreal - Åben til front & 1 side

Stilren og spændende indbygningspejs som kan ses fra front og én side. Kan fås med både biobrænder samt Hybrid Mist.

Pris fra 27.302,50 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
727 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 27.303 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 727 kr. Samlede kreditomk. 7.558 kr. Samlet tilbagebetaling 34.861 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,28%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Montreal - Åben til front & 1 side
Beskrivelse

Montreal er en stilren og minimalistisk indbygnings biopejs i højeste kvalitet. Montreal er et oplagt valg af biopejs til nybyggeri eller som en del af et renoveringsprojekt i en ældre bolig. Alle biopejse fra Decoflame er designet og produceret i Vestbjerg, Nordjylland.

Montreal findes i forskellige varianter, denne model er modellen med åben front og en side. Denne specifikke model er ideel hvis man ønsker at kunne se flammerne både fra front og fra siden. Placer den på hjørnet af væggen der deler de to vigtigste hyggerum i hjemmet for at få maksimalt udbytte af den.

Modellen kan fås med manuel og elektronisk biobrænder, samt Hybrid Mist. De elektroniske modeller kan styres enten direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via vores Decoflame app.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse