Montreal Clear

Hvis man elsker både ude- og indemiljøet, er en Montreal Clear det rette valg. Denne pejs monteres i ydervæggen, som gør at man kan nyde flammernes skær fra begge sider.

Pris fra 49.355,00 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.279 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 49.355 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.279 kr. Samlede kreditomk. 12.034 kr. Samlet tilbagebetaling 61.389 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,72%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Montreal Clear
Beskrivelse

Montreal Clear er både biopejs og vindue udadtil. Den kan monteret i ydermur, så den kan ses både indefra og udefra. Det termiske glas sikrer at biopejsen ikke danner kuldebro og taber varme, så man får glæde af hele biopejsen. Det er ret clear… Dette er pejsen til dem som vil have det hele og både vil nye pejsen inde som ude.

Montreal Clear fås med alle vores brændertyper; manuel, elektronisk og hybrid. De elektroniske brændere kan styres direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via vores app.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse