Montreal Panorama

Imponer gæsterne med denne indbygningspejs som er ideel til den store bolig eller flotte erhverslokaler. Panorama fås med både biobrænder samt vores nyhed Hybrid Mist.

Pris fra 89.057,50 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
2.274 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 89.058 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 2.274 kr. Samlede kreditomk. 20.080 kr. Samlet tilbagebetaling 109.138 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,85%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Montreal Panorama
Beskrivelse

Montreal Panorama er en biopejs udover det sædvanlige. Den unikke casing giver fornemmelsen af en større pejs – dog uden omkostningerne ved at vælge en meget større brænder. Sidestykkerne er ikke ret dybe, så man kan bruge pladsen for og bag til afsætning for mindre nips. Det er et showpiece, som kan være med til at understøtte en skarp og enkel indretning med masser af charme og hygge.

Modellen kan vælges med alle vores forskellige brændertyper: manuel- eller elektronisk bioethanol brænder samt Hybrid Mist. De elektroniske modeller kan styres direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via Decoflame appen som fås til både android og Iphone.

På den manuelle kan man trinløst regulere flammeintensiteten og varmeafgivelsen på brænderen ved hjælp af brænderens lukkemekanisme og samtidig forlænge brændetiden. Pejsen slukkes nemt med kun et enkelt snuptag.

Kunne du tænke dig at vide mere om denne pejs - så book et online møde eller kom forbi vores showroom. 
Vi laver en lækker americano eller caffe latte mens du går rundt og kigger.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse