Sydney

Dansk kvalitets biopejs fra Decoflame i enkelt, strengent design der gør den nem at arbejde med i indretningen.

Pris fra 24.250,00 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
660 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 24.250 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 660 kr. Samlede kreditomk. 7.405 kr. Samlet tilbagebetaling 31.655 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,63%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Sydney
Beskrivelse

Sydney er en moderne fritstående biopejs. Denne biopejs med sit meget lette udtryk, kan bruges på klassisk vis op ad en væg eller stående ud fra væggen som en rumdeler. Sydney-modellen giver masser af muligheder for tilpasning, både i forhold til den ud- og indvendige finish samt tilvalg af en bagplade, som gør den anvendelig til også at bruge som en decideret rumdeler.

Man har også mulighed for at bygge den ind i en mur, hvorved man får en hyggelig pejs enten hvor man kan kigge helt igennem og forener 2 rum – eller med bagpladen hvor den bliver en integreret del af ét rum.

På den manuelle udgave kan man trinløst regulere flammeintensiteten og varmeafgivelsen på brænderen ved hjælp af brænderens lukkemekanisme og samtidig forlænge brændetiden. Pejsen slukkes nemt med kun et enkelt snuptag. En super brugervenlig pejs som er let at anvende i dagligdagen.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse