Luk

Inger-Marie & Freddy Sørensen

Jamen Decoflame blev vi anbefalet af vores arkitekt, Mogens Starke, som tegnede huset, som samarbejder med Decoflame og så kiggede vi på de modeller der var og den model vi fik her synes vi passer perfekt ind i huset, fordi det er en åben pejs og den har vi været super glade for.

Vi har hygge i køkkenet og i stuen og den giver en dejlig atmosfære når man kommer ind fra en gåtur og der er koldt, så er det hyggeligt lige at tænde op. Så det skaber hygge.

Frem for en traditionel pejs, så varmer den ikke så meget. Det er jo en nyt og moderne hus, så det er godt isoleret. Det er ikke varmen vi har brug for, det er hyggen og det gør den super godt. Men den gør også, på de her efterårsdage hvor der egentlig er varmt nok, men der er lidt koldt pga. fugtigheden i luften. Der gør det underværker lige at tænde den i en halv time.

Citat

Vi valgte en biopejs, modellen Montreal, som er åben til 3 sider, da den passede perfekt til vores sommerhus.  Vi har fået en super god og kompetent kundeservice ved firmaet. Kan kun anbefale deres produkter.