Denver Basic

Dansk designet og produceret biobrænder der kan anvendes i forskellige settings til at skabe et individuelt rum.

Pris fra 35.625,00 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
919 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 35.625 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 919 kr. Samlede kreditomk. 8.474 kr. Samlet tilbagebetaling 44.099 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,44%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Denver Basic
Beskrivelse

Vores Denver Basic-brænder fungerer, modsat vores manuelle brænder, med et lukket system. Det betyder at bioethanolen i tanken ikke er direkte i kontakt med flammerne, hvilket er en ekstra sikkerhed. Derudover er pejsen udstyret med flere sensorer som melder hvis der skulle være en fejl og pejsen kan ikke startes før fejlen er udbedret.

Biopejsen kan betjenes på tre forskellige måder: kontrolpanelet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via Decoflame app’en. Når pejsen starter op, kan man se at glødetænderen bliver varm, den antænder bioethanoldampene og det er det som giver flammerne. Herefter kan intensiteten justeres i seks niveauer, intensitet 1-5 og Eco Wave. På eco wave programmet svinger pejsen mellem flammeintensitet 1 og 5, hvilket giver et andet liv til flammerne, samtidig med at det sparer lidt på bioethanolen, i forhold til hvis man konstant er på flammeintensitet 5.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse