Det kunne have været så smukt, med den klassiske skaberhistorie, vi allesammen kender, med den hårdtarbejdende mand som starter sin virksomhed fra garagen og arbejder sig op til verdenskendt brand. For Decoflame og Kjell Thomsen, var alle brikkerne dog allerede på plads, det handlede bare om at finde det rigtige fokus. Historien om Decoflame starter nemlig på vandet. Kjell var klejnsmed og havde eget firma, som specialiserede sig i yachtinventar. Et område hvorfra han har videreført sit øje for detaljer, design og kvalitet. Efter et besøg på en messe blev han dog draget mod ilden og et ønske om at lave bedre biopejse end dem som var på markedet. Det er nu mere end 10 år siden og Decoflame spejder stadig mod horisonten, med begge ben plantet ikke bare i den danske, men i den nordjyske muld. "Exceptionelt design kombineret med banebrydende teknologi. Det er hvad Decoflame stræber efter." -Kjell Thomsen, CEO

Skal vi hjælpe med din drømmeløsning?

Vi vil gerne hjælpe, både før, under og efter dit køb af en Decoflame pejs. Har du brug for rådgivning til at få realiseret dit drømmedesign, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen.
Du vil herefter blive kontaktet af en af vores sælgere.

Derfor skal du vælge en pejs fra decoflame

Simon er klar til at høre fra dig

Personlig og kompetent rådgivning

gennem hele processen.

Pejsene er designet

og produceret i Nordjylland

Bliv Kontaktet af decoflame

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at opbevare dine data. Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, når du trykker på "ring mig op" knappen nedenfor.

Du kan altid få indsigt i dine data eller bede os om at få dem slettet. Læs mere i vores brugerbetingelser.