Torino

Perfekt væghængt biopejs til dem som ikke ønsker en indbygget model - eller har begrænset gulvplads til en fritstående biopejs.

Pris fra 42.125,00 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.120 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 42.125 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.120 kr. Samlede kreditomk. 11.600 kr. Samlet tilbagebetaling 53.725 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,22%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Torino
Beskrivelse

Torino er en væghængt biopejs i et stilitisk design som kan fås i to udgaver; Torino, som er et enkelt element og Torino Multi, med implementerede hylder, som gør den anvendelig som møbel. Den fås som standard i sort og hvid og passer derfor ind i de fleste boliger. Fordelen ved Torino-modellerne er, at man ikke behøver et hul til indbygning, men blot kan hænge pejsen direkte på væggen.

En perfekt hyggespreder til den boligejer, som har brug for at kunne om rokere hurtigt og nemt, når kreativiteten slippes løs.

Torino-biopejsen fås med elektronisk brænder. Denne kan styres enten via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via vores app

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse