Montreal Furniture

Stilfuld - og flytbar- biopejs der både fungerer som et hyggemøblement tillige med, at det kan dele store lokaler op.

Pris fra 63.305,00 DKK
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.641 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 63.305 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.641 kr. Samlede kreditomk. 15.463 kr. Samlet tilbagebetaling 78.768 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,74%. Der er fortrydelsesret.
På lager hos 23 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Montreal Furniture
Beskrivelse

Montreal Furniture er stilfuld, nærmest helt grafisk og derudover flytbar. Den er perfekt som rumdeler til at skabe mindre, hyggelige oaser i et stort og meget åbent rum og bliver lige dele møbel og pejs. De indbyggede hjul gør det nemt at eksperimentere med placeringen af biopejsen – uden at man skal bygge om. Man får stadig den velkendte og gode kvalitet som fra Montreal – det er samme type casing. Selve møblet er fremstillet i MDF og er yderst holdbart og ikke mindst rengøringsvenligt.  

Denne model kan vælges med alle vores forskellige brændertyper, manuel, elektronisk og hybrid. De elektroniske brændere kan styres enten direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via vores smartphone app.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse